Mafia Gang

Counter strike clan mafia gang
 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Pravila ponasanja

Go down 
AuthorMessage
fantast1c
Admin


Posts : 12
Join date : 2008-08-17

PostSubject: Pravila ponasanja   Sun Aug 17, 2008 6:40 am

Prijavljivanje na ovaj forum je slobodno i besplatno. Svaki član je dužan pročitati ovaj pravilnik i da ga se pridržava u svim točkama.

1. Avatari , potpisi i nick

Avatari, potpisi i nick ne smiju biti uvrijedljivi, podcjenjivati , ucjenjivati , vrijeđati pojedince ili grupe.
Ako ste prvi put na forumu, netko će vas možda upozoriti da ste mu 'ukrali' nadimak, ako se potpisujete jednako ili slično kao drugi korisnik. Budite uljudni i promijenite nadimak ili potpis. Nadimak i potpis na forumima predstavljaju vas, a svi smo osjetljivi ako nas netko kopira. Kada odaberete nadimak ne mijenjajte ga, time zbunjujete ostale sudionike u diskusijama.

2. Odgovaranje na već postojeće teme

Molimo Vas da se držite striktno teme i da dajete isključivo svoje mišljenje a ne sud.

Odgovaranje na komentare dozvoljava se isključivo na jezicima ex-Yu osim navođenja citata ali poslije kojeg ste dužni dati prevod tako da Vas svi razumiju.
Nemojte ostavljati poruke osobne prirode, kao ni poruke koje započinju s 'Ima li koga?', 'Gdje ste?'... (osim na forumima koji su eventualno predvidjeni za takav nacin komunikacije). Nemojte pisati poruke bez konkretnog sadržaja, tek da bi ste i vi nešto rekli.

Insistiramo na jasnom razdvajanju osobnog mišljenja od onog što je činjenica.

3. Otvaranje novih tema

Prilikom otvaranja novih tema morate prvo provjeriti da li slična tema već postoji da bi izbjegli duple teme sa istim odgovorima. Morate napisati naslov teme koji treba biti precizno definiran i da ne vrijeđa nikoga kako nalaže pravilnik ovog foruma. Kada ste otvorili jednu temu duzni ste ju pratiti i razvijati dalje dok god bude interesiranja ostalih članova za istu. Dužni ste svako kršenje pravilnika odmah preko PP ( privatnih poruka ) prijaviti uredniku foruma koji ce u najkraćem roku razmotriti žalbu i odgovoriti vam na PP.

4. Kopiranje sadržaja sa drugih stranica

Prilikom odgovaranja na teme ili otvaranje svoje vlastite teme ukoliko kopirate sadrzaje drugih stranica dužni ste:
da pazite da se odgovarajući sadržaj odnosi na datu temu.
Potrebno je obavezno navesti izvor informacija ili napisati internet adresu za kopirani sadržaj. Kopirani sadržaj se ne smije kositi sa pravilnikom ovog foruma.

5.Ponašanje na forumu

Na forumu nije dozvoljeno

- Izrugivati se i omalovažavati opća pravila
- Postavljanje sadržaja koji onemogućuju normalano funkcioniranje foruma
- Na bilo koji drugi način kršiti ljudska prava i/ili važeće zakone
- Kršenje privatnosti, kao što je npr. objavljivanje tuđe e-mail adrese, brojeva telefona, objavljivanje imena i prezimena ili drugih privatnih podataka diskutanata i trećih lica, osim općepoznatih podataka o javnim osobama
- Poticati mržnju i zlostavljanje.
- Lažno predstavljanje i korištenje višestrukih identiteta.
- Zabranjeno je vrijeđati druge članove (bilo na rasnoj ili nacionalnoj osnovi ili na bilo koji drugi način), kao i vrijedjanje trecih osoba (imenovanih), te remetiti mir drugih korisnika (SPAMIRANJE, maltretiranje preko privatnih / javnih poruka)

NAPOMENA!:
Vrijeđati moderatore, nazivati ih pogrdno, bahato se ponašati prema istima - neće se tolerirati - sve nesuglasice mogu se riješiti ljudskim razgovorom.

6. Opće odredbe

Ne preuzimamo odgovornost za neprihvatljivost vasih poruka. Sadržaj svake poruke predstavlja mišljenje njenog autora a ne sud. Svaki autor je sam odgovoran za svaku svoju poruku. Ukoliko smatrate neku poruku uvrijedljivom i da se krši sa bilo kojom točkom ovog pravilnika potrebno je da se preko PP javite uredniku foruma koji ce razmotriti vašu žalbu i ako je žalba opravdana po našem mišljenju ukloniti sa foruma.

U slučaju kršenja bilo koje točke ovog foruma bićete opomenuti od strane zaduženog urednika a u slučaju daljnjeg kršenja pravilnika bit ćete banirani , Vaš nick i IP adresa zaključana.

Sve banirane osobe su banirane sa razlogom.

Ukoliko su pojedini postovi uvredljivi, netačni, indiskretni ili krše bilo koju točku ovog pravilnika bit će izbrisani ili prepravljeni od zaduženog urednika. Ukoliko imate pitanja za brisanje vaše poruke možete se obratiti uredniku ili adminu i dobit ćete obrazloženje.

Admin ovog foruma je ovlašten da u slučaju stalnog kršenja pravilnika ovog foruma obriše poruku ili člana banira bez upozorenja i objašnjenja.

Administratori mogu, u slučaju svjesnih i grubih kršenja ovog pravilnika, utvrditi Vaš identitet i poduzeti određene mjere.

Administratori ovog foruma zadržavaju pravo da javno objave zašto je osoba banirana, ali isključivo u slučaju svjesnog najgrubljeg kršenja pravila.

SPISAK SUGESTIJA ZA CLANOVE.

- Nekulturno je diskutirati o sasvim drugoj stvari u navedenoj temi, u suprotnom moderatori će reagirati.

- Nekulturno je postavljati pitanja na koja je u dogledno vrijeme već odgovoreno.

- Neprihvatljivo je oglašavanje i reklamiranje , takve poruke ce se odmah brisati.

- Nekulturno je na forumu pisati velikim slovima(Caps Lock opcija) jer to znači da se povišenim tonom obraćate nekome na forumu.

- IMAJTE obzira prema mnogim korisnicima koji imaju 56k modeme! Ne stavljajte ogromne avatare i privitke u svoje poruke jer ćete njima otežati pristup i čitanje foruma.


Pristupom na ovaj forum slažete se da ćete poštovati sve točke ovog pravilnika
Back to top Go down
View user profile http://mafiagang.board-directory.net
 
Pravila ponasanja
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Mafia Gang :: Pravila foruma-
Jump to: